Radio Geometrija #042 - Balkan eksces / Komedija sa stavom / Pasivna agresija


Srđan Olman: Uskoro u OKC Abrašević

U 42. izdanju programa Radio Geometrija donosimo:


▶️ BALKAN EKSCES / Luka Marijanović Balkan eksces vas ovog puta vodi kroz listu top 5 bendova koji su gostovali u prvoj sezoni emisije. Rekli bismo da se na listi nalazi po nešto za svakoga, no to ovoga puta nije slučaj i nećemo se lagati. Ono što slijedi primjerenije je miljenicima brže i sirovije muzike.


▶️ KOMEDIJA SA STAVOM / Omer Hodžić Srđan Olman je prvi komičar koji po drugi put gostuje u Komediji sa stavom. Razloga za to je mnogo - njegov youtube specijal i kanal, veliki broj važnih nastupa na festivalima u prošloj godini, na kojima je apsolutno briljirao, te njegova skora nova turneja po BiH u sklopu koje će obići i mostarski OKC Abrašević. O svemu tome s ovim sjajnim subotičkim stand up komičarem trenutno nastanjenim u Beogradu.


▶️ PASIVNA AGRESIJA / Nikola Rončević Odjavimo se iz 2019. uz DJ Čira i dvadeseto izdanje emisije Pasivna agresija. Nakon toliko uzbudljivih događanja u svijetu, a i uže, koji su nas nasekirali u proteklih 356 dana, vrijeme je da poslušamo još jednu plejlistu kojom smo popratili opoziv Donalda Trumpa i izbore u Hrvatskoj.


Urednik i voditelj: Husein Oručević Tonska realizacija: Ahmed Voloder


Radio Geometrija - premijerno svake srijede od 22 do 23 h na frekvencijama ROM - RADIO OTVORENA MREŽA.


Poslušaj:


AbrašRadio

OKC Abrašević

Alekse Šantića 25

88000 Mostar, BiH

+387 36 561 107

abrasradiomostar@gmail.com

  • mixcloud-og
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon