Radio Geometrija #040 - Komedija sa stavom / Balkan eksces / Pasivna agresija

▶️ KOMEDIJA SA STAVOM / Omer Hodžić U najnovijem izdanju Komedije sa stavom - emisije o stand up komediji, gost je bio Navid Bulbulija. Navid je stand up komičar iz Sarajeva koji nam je u ovom razgovoru velikodušno otkrio svoje tajne pisanja stand up materijala, ponudio svoju verziju za prevod riječi pančlajn, te je sa nama podijelio svoja iskustva sa nastupa.


▶️ BALKAN EKSCES / Luka Marijanović Balkan eksces nam ove sedmice donosi razgovor sa frontmenom sarajevskog benda 'Činčila', Vanjom Solakovićem. Činčila je u oktobru objavila svoj drugi album 'Bez oblika' te isti promovira koncertom u mostarskom OKC Abrašević ove subote. Nešto više o bendu, novom albumu i mostarskom koncertu poslušajte u razgovoru koji su vodili Vanja i Luka.


▶️ PASIVNA AGRESIJA / Nikola Rončević Poslušajte 19. izdanje čiraške emisije Pasivna agresija gdje ćete imati priliku slušati mini plejlistu kojom se komentiraju zbivanja u svijetu, a bogami i kod nas. U ovoj epizodi slavimo rođendan Kirka Douglasa, suosjećamo se sa respiratornim problemima građana Sarajeva, a plejlista će biti usredotočena na lažne diplome, deponiju Uborak i Hong Kong.


Urednik i voditelj: Husein Oručević Tonska realizacija: Ahmed Voloder


Radio Geometrija - premijerno svake srijede od 22 do 23 h na frekvencijama ROM - RADIO OTVORENA MREŽA.AbrašRadio

OKC Abrašević

Alekse Šantića 25

88000 Mostar, BiH

+387 36 561 107

abrasradiomostar@gmail.com

  • mixcloud-og
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon